Mobile Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Barneveld zoekt Greenmonkeys B.V. een Mobile Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke, efficiënte en innovatieve hardware- en softwarematige oplossingen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Mobile Developer.

Over de functie

Als Mobile Developer ga je aan de slag met Android en werk je aan slimme functionaliteiten binnen bestaande en nieuwe applicaties. In teamverband maar ook zelfstandig ga je aan de slag met het ontwerpen, testen en implementeren van de aangeboden softwareproducten. Je duikt hier niet alleen maar de code in, maar denkt ook mee met de klanten en de eindgebruikers.

Hiervoor zoeken ze een Mobile Developer die georganiseerd werkt, kritisch en proactief is. Verder heb je uitstekende communicatieve skills op alle niveaus en een flexibele/collegiale instelling.

Kent Android geen geheimen voor jou? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met het Android platform
  • Affiniteit met logistiek en transport
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Flexibele, zelfverzekerde en enthousiaste teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Functie met veel verantwoordelijkheid
  • Werken aan mooie casussen met de nieuwste technieken
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 782

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.