Mobile Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Barneveld zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Mobile Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke, efficiënte en innovatieve hardware- en softwarematige oplossingen. In verband met de groei van het bedrijf is er plaats voor een Mobile Developer.

Over de functie

Hier ga je als Mobile Developer aan de slag met het ontwerpen, testen en implementeren van bestaande en nieuwe bedrijfsspecifieke applicatieprojecten. Je denkt als Mobile Developer mee met de wensen van de klant en kan deze wensen omzetten in de nieuwste en mooiste functionaliteiten zonder hierbij kwaliteit uit het oog te verliezen.

In deze verantwoordelijke functie laat je jezelf niet snel gek maken en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hiervoor zoeken we iemand die een echte teamspeler is en een analytische, creatieve en flexibele instelling heeft. Verder vind je het leuk om nieuwe technieken eigen te maken en wil je graag blijven leren en jezelf verder ontwikkelen. Als je affiniteit hebt met logistiek en transport dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Doe jij niets liever dan het opzetten en bouwen van mooie apps? Ben jij die gedreven Mobile Developer? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT vacature!

Wat breng je mee

• HBO diploma met een sterk technisch accent
• Aantoonbare werkervaring met het Android platform
• Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving
• Georganiseerd, kritisch en proactief
• Sterke communicatieve vaardigheden

Wat krijg je ervoor terug

• Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
• Functie met veel verantwoordelijkheid
• Werken met de nieuwste technieken
• Diverse opleidingsmogelijkheden
• Laptop van de zaak

Interesse?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 663

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.