Mr. Java Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Java Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen, verkopen en adviseren ze over producten die van toepassing zijn in de software en consultancy industrie. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Java Developer.

Over de functie

Door de aanhoudende groei van opdrachtgevers en gebruikers, de snelle ontwikkelingen in de markt en de toename van de complexiteit van de wensen van de opdrachtgevers, zijn we op zoek naar een ervaren Software Developer. Je gaat werken aan oplossingen voor de lange termijn, die worden gewaardeerd op veel verschillende locaties door veel verschillende mensen.

In deze medior functie als Java Developer ga je samen met je collega’s uit het development- en scrumteam bouwen aan de software die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in deze specifieke branche.

Beschik jij over die helikopterview en ben je hierdoor in staat complexe vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze veelzijdige ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met Java, Spring, Wicket en Hibernate
  • Ervaring met moderne webdevelopment tools zoals HTML en Javascript
  • Ervaring met webservices zoals SOAP en REST
  • Klantgericht werken; aansluiten bij de doelen van de klant en meedenken over innovatieve oplossingen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij een dynamisch bedrijf
  • Budget voor opleidingen en trainingen
  • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 506

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!