MS 365 Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys B.V. een MS 365 Consultant (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke en innovatieve software oplossingen. Hierbij staan veiligheid, efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren MS 365 Consultant.

Over de functie

Als MS 365 Consultant heb je hier een veelzijdig, uitdagend en verantwoordelijk takenpakket. Zo ga je onder andere aan de slag met analyseren, implementeren, het signaleren van nieuwe mogelijkheden, het opstellen van functionele wensen/eisen en het trainen en ondersteunen van de medewerkers in het gebruik van de Microsoft produkten. Als geen ander weet jij de wensen van jouw klanten om te zetten in optimale technische oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale MS 365 Consultant die stevig in zijn of haar schoenen staat. Een daadkrachtig persoon die het overzicht kan bewaren over het geheel. Verder straal je veel zelfvertrouwen uit, toon je initiatief en heb je een goed aanpassingsvermogen.

Gaan bij de woorden automatiseren en beheren jouw hart sneller kloppen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime kennis van MS 365, Azure, Intune, PowerBI, Power Apps, Power Automate
 • Passie voor IT en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied
 • Analytisch, accuraat en hands-on
 • Samenwerkingsgericht en proactief
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veelzijdige en uitdagende starters functie met doorgroeimogelijkheden
 • Moderne werkplek en dito technieken
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken met een leuk team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1217

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.