MS 365 Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een MS 365 Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke en innovatieve software oplossingen. Hierbij staan veiligheid, efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een MS 365 Specialist.

Over de functie

Als MS 365 Specialist binnen deze organisatie help je je klanten door hun digitale samenwerkingsbehoeften te analyseren op basis van hun bestaande werkprocessen. Je begeleidt samen met je collega’s uit het ICT team de klanten door de mogelijkheden binnen het MS 365 domein te bespreken en bepaalt samen welke oplossingen ingezet gaan worden. Als MS 365 Specialist heb je hier een veelzijdig, uitdagend en verantwoordelijk takenpakket. Als geen ander zorg jij ervoor dat de nieuwe digitalisering na de analyse-, definiërings- en implementatiefase goed wordt ingebed in de betreffende organisatie.

Hiervoor zoeken ze een besluitvaardige en klantgerichte MS 365 Specialist die stevig in zijn of haar schoenen staat. Een daadkrachtig persoon die het overzicht kan bewaren over het geheel. Verder straal je veel zelfvertrouwen uit, toon je initiatief en heb je een goed aanpassingsvermogen.

Ben jij die duizendpoot waar ze naar op zoek zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime kennis van MS 365, Azure, Intune, PowerBI, Power Apps, Power Automate
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft 365
 • Analytisch, accuraat en hands-on
 • Samenwerkingsgericht en proactief
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veelzijdige en uitdagende starters functie met doorgroeimogelijkheden
 • Moderne werkplek en dito technieken
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken met een leuk team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Referentienummer 1284

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!