MS 365 Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwegein zoekt Greenmonkeys B.V. een MS 365 Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en leveren van IT oplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijfsvoering van hun klanten. Ze bieden hiermee stabiliteit, continuïteit en een hoge mate van efficiency. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een MS 365 Support Engineer.

Over de functie

In deze rol als Technisch Support Engineer zijn je werkzaamheden heel divers, maar bestaan veelal uit het bieden van support: van het doorvoeren van gebruikersmutaties tot complexere vraagstukken waar je samen met een team van betrokken IT-professionals induikt. Ook ga je aan de slag met het vertalen van interne bedrijfsprocessen van de klant naar de optimale gebruiksmogelijkheden van de geboden software.

Je hebt kennis van moderne authenticatieprotocollen en cyberbeveiligingsprincipes.

Je houdt van uitdagingen, je grijpt in als er iets mis dreigt te gaan, je vindt het fijn om anderen te helpen en houdt van tempo. Je hebt gevoel voor het bepalen van de juiste route en signalering van afwijkende zaken.

Ben jij die gepassioneerde professional die wij zoeken? Laat een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante job!

Wat neem je mee?

  • MBO opleiding met een sterk ICT component
  • Aantoonbare werkervaring met MS technologie
  • In bezit van MCSA Windows 10 certificaat
  • Gedreven, staat open voor vernieuwing en je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen
  • Werk nauwkeurig, neemt initiatief en is analytisch sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Zelfstandige functie in een dynamisch bedrijf
  • Uitstekend salaris en goede voorwaarden
  • Leuke, informele werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels passende opleidingen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 519

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.