Mulesoft Architect (m/v)

Introductie

Om de verdere groei van ons zorgdeclaratieplatform te faciliteren willen we een nieuwe intergratiedienst ontwikkelen die het mogelijk maakt voor alle zorginstellingen om mee te doen. Ben jij de ondernemende Mulesoft integratie developer/consultant/architect die hierin technisch het voortouw neemt?

Vacature: Mulesoft Architect (m/v) 32-40 uur p/w

Over de functie

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak. Een belangrijk knelpunt in onze groeiambitie is helaas de capaciteit van onze (toekomstige) softwarepartners en zorginstellingen om een aansluiting met ons platform te realiseren.

Om deze beperking te ondervangen willen de complexiteit van integreren volledig wegnemen bij onze klanten. Hiervoor willen we een integratieservice opzetten met Mulesoft, die grotendeels door onze businessconsultants zelf uitgevoerd kan worden. Als integratie architect/ lead-developer/consultant ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van Mulesoft en het begeleiden/trainen van onze consultants bij de realisatie van nieuwe processen. 

Voor de complexe integraties ben je zelf een directe sparringpartner voor onze klanten. Je hebt dus niet alleen veel kennis van Mulesoft, je vindt het een gave uitdaging om dit binnen Care Expert uit te rollen en de lead te nemen richting je collega’s, softwarepartners en klanten.

Over de organisatie

Ook al bestaan we al een tijdje, we zijn echt geen verouderde organisatie. Als Care Expert zijn we ruim 30 collega’s sterk met een cultuur die het beste te vergelijken is met die van een start-up. Dit komt onder andere doordat het softwareteam pas enkele jaren bestaat en we veel investeren in ons product. Het softwareteam zelf bestaat uit 12 collega’s en is zelfsturend ingericht. Het team heeft als belangrijke opdrachtgevers onze grote externe klanten, de serviceafdeling en onze projectleiders.Competenties, kennis en ervaring:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Business/ IT;
  • Minstens 4 jaar ervaring met Mulesoft;
  • Hands-on mentaliteit en Ondernemend;
  • Analytisch sterk;
  • En gewoon een leuke collega!

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1560