.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Achterveld zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke, efficiënte en innovatieve hardware- en softwarematige oplossingen. In verband met de groei van het bedrijf is er plaats voor een .NET Developer die het ICT team komt versterken.

Over de functie

Hier ga je als ervaren .NET Developer voor en met de klanten werken aan innovatieve applicatieprojecten. Samen met je teamleden zet je de beste browser experience in code neer. Je gaat meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid en met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog!

Hiervoor zoeken we een .NET Developer die de klanten doet verbazen én groeien. Je gaat complexiteit niet uit de weg en ziet dit dan ook als een uitdaging. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt een proactieve houding. Je hebt een frisse blik, waardoor je open staat voor veranderingen en de drive hebt om continu de dienstverlening te verbeteren. Daarvoor ben je ondernemend, leergierig en creatief.

En als je al ervaring hebt met Azure in de logistieke branche dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Maak jij met jouw IT skills en drive alles mogelijk? Hou je van variatie in je werk en technologische vernieuwing? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met .NET Framework en SQL
  • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving
  • Georganiseerd, kritisch en proactief
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Functie met veel verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 664

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.