.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hardenberg zoeken wij een ervaren .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie waarbij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het team zijn ze opzoek naar een nieuwe betrokken collega.

Over de functie

In deze medior rol ben je samen met collega’s uit het development team verantwoordelijk voor het realiseren, ondersteunen en onderhouden van technische oplossingen voor de ontwikkeling van nieuwe software en de bijbehorende applicaties. Hierbij spelen innovatie en borging van kwaliteit een belangrijke rol.

Je hebt een passie voor ontwikkelen van beheersbare software waar de gebruikers graag mee werken. Hiervoor ben je gedreven, assertief, analytisch en een echte teamplayer. Met jouw gedreven houding blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied zodat je deze kennis uit kan dragen naar de rest van je collega’s.

Klinkt dit voor jou als gesneden koek en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek waar je je thuis voelt, geen nummer bent maar wel aan de leukste projecten mag werken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van ASP.NET MVC webapplicaties met behulp van C#
  • Kennis van Micro Soft SQL Server en T-SQL
  • Communicatief vaardig en analytisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door enthousiasme, inzet, betrokkenheid en ruimte voor eigen initiatieven

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 700