.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever Apeldoorn zoekt Greenmonkeys B.V. een .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software producten. Hierbij staan technische kennis, kwaliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. In verband met uit breiding van het ICT team is er plaats voor een .NET Developer.

Over de functie

Hier ga je als .NET Developer aan de slag met het ontwerpen, implementeren en testen van nieuwe toffe features. Je bent een tactische en strategische sparringpartner voor jouw klanten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en gemotiveerde .NET Developer die ervaring heeft met Javascript, HTML en CSS. Als geen ander heb jij focus op kwaliteit en bezit je een echte ‘getting things done’ mentaliteit. Verder ben je resultaatgericht, een teamplayer en in het bezit van een gedreven portie doorzettingsvermogen.

Deze veelzijdige functie is in te vullen op junior, medior en senior niveau.

Ben jij in staat om innovatieve oplossingen te bedenken én te bouwen waarin de wensen van de klant volledig tot uiting komen? Kom dan hier jouw successen boeken! Laat een berichtje ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO, HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
 • Grote mate van interesse in, en/of aantoonbare werkervaring binnen de IT
 • Tools zoals; .NET Core 2, SQL Server, JQuery, RESTful API en ASP.NET MVC kennen geen geheimen voor jou
 • Leergierig, nauwkeurig en communicatief sterk
 • Je bent een flexibele teamplayer die zelfstandig en op een gestructureerde en verantwoorde wijze problemen kan oplossen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Afwisselende en uitdagende functie
 • Moderne werkplek met kundige en inspirerende collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1116

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.