.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hardenberg zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie waarbij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een .NET Developer.

Over de functie

In deze medior rol als .NET Developer ben je samen met collega’s uit het development team verantwoordelijk voor het realiseren, ondersteunen en onderhouden van technische oplossingen voor de ontwikkeling van nieuwe software en de bijbehorende applicaties. Hierbij spelen innovatie en borging van kwaliteit een belangrijke rol.

Je hebt als .NET Developer een passie voor ontwikkelen van beheersbare software waar de gebruikers graag mee werken. Hiervoor ben je gedreven, assertief, analytisch en een echte teamplayer. Met jouw gedreven houding blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied zodat je deze kennis uit kan dragen naar de rest van je collega’s.

Klinkt dit voor jou als gesneden koek en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek waar je je thuis voelt, geen nummer bent maar wel aan de leukste projecten mag werken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van ASP.NET MVC webapplicaties met behulp van C#
  • Kennis van Micro Soft SQL Server en T-SQL
  • Communicatief vaardig en analytisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door enthousiasme, inzet, betrokkenheid en ruimte voor eigen initiatieven

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 700

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.