.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Barneveld zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke, efficiënte en innovatieve hardware- en softwarematige oplossingen. In verband met uitbreiding van het team zijn ze opzoek naar een nieuwe collega die het ICT team komt versterken.

Over de functie

Hier ga je als .NET Developer aan de slag in een verantwoordelijke en uitdagende positie. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere ontwerpen, testen en implementeren. Ook zorg je voor correct werkende applicaties en functionaliteiten en houdt daarbij altijd oog voor de performance en veiligheid. Samen met je collega’s uit het development team werk je aan innovatieve ideeën en onderhoud van de software om zo je klanten te helpen met hun dagelijkse processen.

Hiervoor zoeken ze een ervaren .NET Developer die sterk analytisch is en oplossingsgericht te werk gaat. Als geen ander weet jij functionele wensen te vertalen naar technische oplossingen die voldoen aan alle eisen. Verder kan je goed werken in teamverband en sparren over de juiste digitale koers.

Heb jij passie voor je vak en deel je je kennis graag met collega’s? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT vacature!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met .NET Framework en SQL
  • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving
  • Georganiseerd, kritisch en proactief
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Functie met uitdagende projecten en veel verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technieken in een professionele organisatie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 754

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.