.NET Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hardenberg zoeken wij een ervaren .NET Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie waarbij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met groei van het bedrijf zijn we opzoek naar een nieuwe betrokken collega.

Over de functie

In deze rol als ervaren .NET Developer zijn je werkzaamheden gericht op het ontwerpen tot aan de oplevering van een systeem. Samen met je collega’s uit het ontwikkelteam werk je aan oplossingen voor de lange termijn, die worden gewaardeerd op veel verschillende locaties door veel verschillende mensen. Je bent in staat om mee te denken in processen en dit te vertalen naar een passende oplossing.

We zoeken iemand die in staat is om te denken vanuit de eindgebruiker. Iemand die continu op zoek is naar de beste tool voor de job, mee wil denken en de technical lead helpt bij het maken van keuzes.

Kwaliteit staat hier erg hoog in het vaandel, op deze manier kunnen ze hier blijven voldoen aan de hoge maatstaven voor de toekomst.

Wordt jij blij om van scratch af aan iets op te bouwen? Kom jij het verschil maken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van ASP.NET MVC webapplicaties met behulp van C#
  • Kennis van Micro Soft SQL Server en T-SQL
  • Communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door enthousiasme, inzet, betrokkenheid en ruimte voor eigen initiatieven

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 621