.NET Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een .NET Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden nationaal door nagenoeg iedereen gebruikt en ook de internationale markt breidt enorm uit. Naast dit alles heeft dit bedrijf duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid, en innovatie hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren .NET Ontwikkelaar.

Over de functie

Scrum ligt ten grondslag aan de innoverende producten die jij als .NET Ontwikkelaar met je team gaat ontwikkelen. Je zal niet alleen technische oplossingen realiseren voor de eigen, nieuwe producten van de opdrachtgever, maar je zal ook maatwerk leveren aan hun klanten. Met jouw duidelijke visie en eigen mening ben jij de ideale sparringpartner voor je collega’s.

De opdrachtgever test hun software automatisch doormiddel van Unit-tests en Selenium-tests. De software is responsive, maar voor bepaalde specifieke mobiele toepassingen worden er ook native iOS en Android apps gerealiseerd. Kernwaarden zijn kwaliteit, beveiliging, kennisdeling, en performance.

Er wordt een uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. 

Kom jij als betrokken en loyale .NET Ontwikkelaar het team versterken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO-opleiding Informatica of soortgelijke MBO-opleiding met aanvullende ervaring
  • Zeer ruime ervaring in softwareontwikkeling in het algemeen, met C# .NET in het bijzonder
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Passie voor ICT
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Mooi passend salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Moderne werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 211

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.