.NET Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een leuke opdrachtgever in Leusden zijn wij op zoek naar een .NET Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Innovatie, deskundigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen productieorganisaties om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor slimme systemen gebouwd. In de jaren zijn ze flink gegroeid. Er werken inmiddels al vele klanten met deze systemen. Dat brengt veel uitdagingen met zich mee en daarom zijn wij op zoek naar collega’s die houden van uitdagingen en willen meewerken aan veelzijdige systemen.

Over de functie

De software helpt bedrijven met hun bedrijfsprocessen. Zo worden ze inzichtelijker en kunnen bedrijven deze processen efficiënter laten lopen. Om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten lopen is het belangrijk dat onder andere rapportage en workflow precies in kaart worden gebracht. Als .NET Ontwikkelaar zorg jij ervoor dat de wensen van de klant optimaal worden vormgegeven in ons systeem. Tevens zorg jij ervoor dat de klant de systemen optimaal in gebruik kan nemen.

Jouw ideale werkomgeving is innovatief en je werkt graag samen. Je blijven ontwikkelen en vaardigheden beter beheersen is een belangrijke drijfveer. Je hebt al enige jaren ervaring als .Net Ontwikkelaar en een visie over innovatie binnen jouw expertisegebied die je graag deelt met jouw enthousiaste collega’s.

Ben je kritisch en werk je resultaatgericht? Dan ben jij dé .NET Ontwikkelaar die wij zoeken! Laat je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke job!

Wat neem je mee?

  • Afgeronde Technische of Bedrijfskundige HBO opleiding
  • Ervaring met C# en SQL
  • Communicatief vaardige teamplayer
  • Analytisch sterk
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?

  • Collegiale en plezierige werksfeer bij een fantastisch internationaal bedrijf
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Vrijheid om je inzichten te delen en stempel te drukken
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 455