.Net Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een .NET Ontwikkelaar (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke en hoog innovatieve software producten. Hierbij staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook bieden ze diverse dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een .NET Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier maak je als .NET Ontwikkelaar deel uit van een enthousiast team van programmeurs. Samen met hen ga je aan de slag met het ontzorgen bij grootschalige integratievraagstukken, dashboarding en applicatie development. Als geen ander ben je in staat om de eisen en wensen van de gebruikers te vertalen naar bruikbare functionaliteiten.

Hiervoor zoeken ze een klantgerichte .NET Ontwikkelaar met kennis van onder andere Entity Framework, CSS en Typescript. Verder heb je oog voor detail en een flexibele werkhouding. Je blijft jezelf ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste softwaretechnologieën. Naast je aangeboren technische inzicht ben communicatief sterk vaardig en durf je je mening te geven.

Ben jij die gedreven .NET ontwikkelaar en durf je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw werkzaamheden? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met o.a. .NET (Core), React, SQL Server, Azure en ASP.NET Web API
  • In bezit van voldoende design skills en je durft vragen te stellen en je requirements op te halen
  • Betrokken en loyaal
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat voorop
  • Werken in een team van gedreven collega’s
  • Moderne werkplek
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1112

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!