.Net Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys B.V. een .NET Ontwikkelaar (m/v)

Over het bedrijf

Dit toonaangevende bedrijf levert talloze functionele en slimme software oplossingen. Hierbij staan service, optimaal beheer en onderhoud hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren .NET Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier ga je als .NET Ontwikkelaar zelfstandig en in teamverband werken aan maatwerkapplicaties voor uiteenlopende klanten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de ontworpen software optimaal is en gewaarborgd blijft. In deze senior rol ga je naast het ontwikkelen van de software ook je collega’s ondersteunen en deel je je eerder opgedane kennis met hen. Je werkt mee aan het hele ontwikkelproces; ontwerpen, designen, ontwikkelen, testen en het beheren van de applicaties.

Kun jij als ervaren .NET Ontwikkelaar goed prioriteiten stellen en deze afstemmen met de betrokkenen? En heb je uitgebreide kennis van de laatste trends op IT gebied? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ruime en aantoonbare werkervaring als .NET Developer
  • Ervaring met diverse moderne frameworks
  • Loyaal en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Leuke werkplek in een innovatieve werkomgeving
  • Werken aan veelzijdige en uitdagende projecten
  • Afwisselende en technisch uitdagende senior functie in een leuk team met een informele cultuur en alle ruimte voor eigen initiatief
  • Passend salaris met een mooi arbeidvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 474

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.