.NET Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Breda zoekt Greenmonkeys B.V. een gedreven .NET Ontwikkelaar (m/v).

Jouw nieuwe werkgever?

Door gedegen expertise en jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sectoren ontwikkelen ze hier slimme en robuuste internetoplossingen. Het is een onafhankelijke, klantgerichte organisatie die oplossingen ontwikkelt op maat van de behoeften van de klant en in lijn met de bedrijfsstrategie. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een .NET Ontwikkelaar.

Wat ga je doen?

Hier ga je als .NET Developer veilige en innovatieve software ontwerpen en ontwikkelen. Samen met je team beheer je de opgeleverde toepassingen en met hun ga je sparren over complexe vraagstukken. Jullie zijn verantwoordelijk voor nieuwe functionaliteiten en het technisch beheer.

Doe jij niets liever dan het opzetten en schrijven van complexe software? En durf je initiatief te nemen en je kennis te delen op relevante momenten? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan in de buurt!

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Analytisch en accuraat
  • Teamplayer
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie

Wat krijg je er voor terug?

  • Prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden
  • Werktijden flexibel in te delen
  • Telefoon van de zaak
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 375

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.