.NET Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een ervaren .NET Programmeur (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Complexe processen, innovatieve applicaties, hier doen ze er werkelijk alles aan om het gebruikersgemak op ICT gebied binnen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. In verband met groei uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Microsoft .Net Programmeur.

Over de functie

Hier ben je als .NET Programmeur van A tot Z betrokken bij het ontwikkelproces én verantwoordelijk voor de realisatie van diverse innovatieve online projecten. Je ontwikkelt, bouwt en schrijft. Bestaande systemen ga je onderhouden, breidt je uit en verbetert ze.

Het is jouw missie bij te dragen aan de systeemarchitectuur en het softwareontwerp met een duidelijke focus op kwaliteit en schaalbaarheid. Hierin neem je eigenaarschap van je werkzaamheden en ga je complexiteit niet uit de weg.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale .NET Programmeur die bekend is met C#, .NET Core, ASP.NET, jij ademt .NET. Je werkt graag met de nieuwste technologieën en blijft continue leren om je IT skills te verbeteren. Verder ben je een gemotiveerde teamspeler met een proactieve houding en heb je een flexibele instelling.

Ben jij die gedreven ontwikkelaar die zorgt voor innovatieve oplossingen? Gaat jouw hart sneller kloppen van maatwerkapplicaties? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt !

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a. MS .NET, MS Azure, HTML, CSS, Javascript
  • Ervaring met GIT versiebeheer, VSTS, TFS
  • Passie voor ICT en een drive om verder te blijven leren
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende functie in een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden
  • Werken aan uitdagende projecten bij innovatieve opdrachtgevers

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 998

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!