.NET Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren .NET Programmeur (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijke administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zorgverleners (in de breedste zin van het woord) moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een .NET Programmeur.

Over de functie

In deze rol als .NET Programmeur ga je deel uitmaken van het compacte scrum team en ben je verantwoordelijk voor het full stack ontwikkelen , testen en onderhouden van de software die hier gemaakt wordt. Je zal hierbij veel vrijheid krijgen om op basis van de klantwensen en jouw eigen inspiratie maatwerk te leveren.

Hiervoor beschik je over een uitstekend analytisch denkvermogen, ben je flexibel en werk je resultaatgericht. Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om bij te dragen aan het gezamenlijk resultaat, door verbinding te leggen met anderen. Als ervaren .NET Programmeur ben je in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar effectieve en gebruiksvriendelijke technische oplossingen.

Sta jij voor kwaliteit? Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met moderne talen zoals C#, ASP.NET Core, XML, SQL en REST
  • Ervaring met Visual Studio en Windows Service
  • Commitment en passie voor programmeren

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten
  • Afwisselend werk in een prettige werksfeer
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 687

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.