.NET Software Architect (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wageningen zoekt Greenmonkeys B.V. een .NET Software Architect (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen om zo op een slimme manier diverse bedrijfsvoeringen te optimaliseren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een .NET Software Architect.

Over de functie

In deze medior functie als .NET Software Architect ben je in staat om klantwensen te vertalen naar software oplossingen. Hiervoor ben je een ervaren techneut die zich thuis voelt op het snijvlak tussen business en technologie. Je werkt samen met je collega’s aan het positioneren en implementeren van het platform in de markt.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren Software Architect die een gesprekspartner is in complexe technische vraagstukken, goed om kan gaan met veranderingen én stevig in zijn/haar schoenen staat.

Houd jij van uitdagende opdrachten en wil je graag werken aan innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze uitdagende job!

Wat breng je mee

  • HBO/WO IT gerelateerd diploma
  • Passie voor technologie en innovatie
  • Aantoonbare werkervaring als architect met diverse projectmethodieken en modelleer- en ontwerptalen
  • Je bent communicatief vaardig waarmee je draagvlak kunt creëren bij alle betrokkenen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Dynamische werkplek met gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 490

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.