.NET Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ugchelen zoekt Greenmonkeys een .NET Software Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en hoogwaardige software producten. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid voorop. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ambitieuze .NET Software Developer.

Over de functie

Hier ga je als .NET Software Developer Agile aan de slag met het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke toepassingen en het werken aan uitdagende integratievraagstukken van bestaande bedrijfsprocessen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale .NET Software Developer die kwaliteit levert, bekend is met werken in de cloud en die het leuk vind om zijn of haar technische kennis te delen. Je bent een ‘snelle leerling’ vanwege je diepgaande interesse in ICT. Je staan met beide benen op de grond en kunt goed samenwerken. Complexe technologische vraagstukken ga jij dan ook niet uit de weg en daar bijt je je graag in vast. Verder heb je een natuurlijke drive om nieuwe ontwikkelingen in programmeertalen bij te houden om zo een goed begrip te hebben van de voorkomende IT-infrastructuren.

Heb jij vrijheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en een goede teamspirit hoog in het vaandel staan? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime aantoonbare werkervaring met .NET development
  • Ervaring met Azure, AWS en MS
  • Sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische en uitdagende functie
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Moderne werkplek
  • Zelfstandige job met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 963

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!