.NET Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerkerveen zoekt Greenmonkeys een .NET Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf excelleert in de creatie van op maat gemaakte softwareproducten voor bedrijven, waarbij prioriteit wordt gegeven aan zowel veiligheid als gebruiksvriendelijkheid. Door uitbreiding van het IT-team is er momenteel een vacature beschikbaar voor een zeer ervaren .NET Engineer.

Over de functie

In deze positie als .NET Specialist draag je bij aan het volledige innovatieve ontwikkelingsproces, inclusief het ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen, testen en onderhouden van geavanceerde softwareproducten. Je taken zijn dus zeer divers. Daarnaast omvatten je verantwoordelijkheden ook het bijstaan van teamleden, kennis delen en nauw samenwerken met klanten.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een .NET Specialist met uitgebreide expertise in (ingewikkelde) software-architectuur én het ontwikkelen van intuïtieve frontend-applicaties. Bovendien ben je een energieke en gepassioneerde communicator en blijf je constant geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en opkomende technologische trends. Als je ook ervaring hebt met Xamarin, Scrum-mastering of Docker/Kubernetes, is dat een extra pluspunt!

Ben jij een expert in Scrum/Agile? En heb je ambities om een leidende rol te vervullen als Engineer? Laat het Greenmonkeys weten, en we delen graag meer informatie over deze boeiende IT-functie bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime kennis van o.a.: .NET, C#, MS SQL Server, DevOps, Webapi en OTAP
  • Klantgericht, kennisdeler en loyaal
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief loon met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een veelzijdige en gevarieerde positie met kansen voor ontwikkeling
  • Toegang tot verschillende educatieve kansen
  • Een eigentijdse werkplek die ruimte biedt voor eigen inbreng en initiatief
  • Een deskundig team van enthousiaste en vriendelijke medewerkers

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1632

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!