.NET Specialist (m/v)

Introductie

Ga jij aan de slag als .NET Specialist in Harderwijk?

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Voor een vooraanstaande organisatie die zich specialiseert in het ontwerpen van op maat gemaakte digitale oplossingen, zoekt Greenmonkeys een .NET Specialist. Dit bedrijf zet in op innovatie en efficiëntie in hun ICT-dienstverlening en staat bekend om de hoge kwaliteit en gebruiksgemak van hun producten. Met een groeiend ICT-team zijn ze op zoek naar iemand die met hun mee kan groeien en bij kan dragen aan het ontwikkelen, testen en onderhouden van software. Als .NET Specialist zul je verantwoordelijk zijn voor het leiden van projecten, waarbij je zorgt voor de vertaling van complexe vraagstukken naar simpele, effectieve oplossingen.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris van €2750 tot €4000, afhankelijk van ervaring en vaardigheden
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibele werkuren met zowel parttime als fulltime mogelijkheden
  • Werken in een dynamisch en deskundig team
  • Een moderne en inspirerende werkplek

Wat breng je mee?

  • Een technisch georiënteerde HBO/WO-diploma
  • Bewezen ervaring met technologieën zoals SQL, C# en ASP.NET
  • Een leergierige en proactieve instelling
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een loyale werkhouding
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift

Ontdek je nieuwe carrièremogelijkheid in de IT!

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
gveringa@greenmonkeys.nl
Referentienummer 1788

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!