.NET Web Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys. B.V.  een .NET Web Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf helpt jou met hun software om de producten van banken en verzekeraars te vergelijken. Ze zijn goed in wat ze doen, maar ze weten dat stilstaan achteruitgaan is. Daarom blijven ze hier altijd kijken naar wat beter kan en grijpen die mogelijkheden met beide handen aan! In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een .NET Web Developer.

Over de functie

Ben jij als .NET Web Developer klaar om jouw eerste of volgende stap in de wereld van Dot Net development te zetten? Als beginnend Web Ontwikkelaar ben je hier bezig met het ontwikkelen van nieuwe (financiële) producten of met het onderhoud van de bestaande producten, of met de website of andere systemen. Jouw producten worden door verschillende mensen gebruikt en zorgen er voor dat niemand aan (te) dure verzekeringen of bankproducten vast zit. De behoeften en wensen van de klant staan centraal. Jij begrijpt dat, je communiceert helder en correct, en zorgt ervoor dat de uiteindelijke softwareoplossing geprogrammeerd en geïmplementeerd wordt.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale .NET Web Developer. Je bent een technisch communicatieve software engineer, die in elke fase van een project kan functioneren. Verder ben je leergierig en analytisch sterk.

Ben jij op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van .NET development? Laat je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • Kennis van of ervaring met webdevelopmenttechnieken (ASP.NET, C#)
 • Communicatief vaardig
 • Leergierig
 • Resultaatgericht
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

 • Leuke functie bij een innovatieve werkgever
 • Geweldige collega’s
 • Informele werksfeer
 • Goed salaris en voorwaarden
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 403

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.