Netwerk- en Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Netwerk-en systeembeheerder voor een opdrachtgever in Meppel.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve opdrachtgever groeit snel en heeft ambitieuze doelen die uitdagend zijn. Op dit moment is er daarom een vacature beschikbaar voor een ervaren Netwerk-en systeembeheerder.

Over de functie

In de rol van Netwerk-en systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het opsporen en toepassen van optimalisaties. Daarnaast fungeer je als een deskundige mentor voor je collega’s in het support team, waarbij je je ervaring deelt en nauw contact onderhoud met de accountmanager om de juiste netwerkoplossingen te ontwikkelen én te implementeren.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Netwerk-en systeembeheerder met kennis van de moderne MS technologieën. Ervaring met telefonie, routers en firewalls is essentieel. Verder ben je enthousiast en vol energie.

Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor jouw klanten bereikbaar te zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO-4 of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken
  • Je bent communicatief vaardig en klant- en servicegericht
  • Je hebt een streven naar uitmuntende kwaliteit en bent iemand die graag diepgaand in technische vraagstukken duikt
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Auto van de zaak
  • Een functie met verantwoordelijkheid en inhoud, ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis, waar veel ruimte is voor eigen initiatief
  • Een prettige werkomgeving met voortreffelijke voorzieningen
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1693

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!