Netwerk Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zijn we opzoek naar een ervaren Netwerk Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Deze succesvolle opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. Hier liggen flexibiliteit en klantenbinding centraal om zo kwalitatief en hoogwaardige producten af te leveren aan de eindgebruikers. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Netwerk Engineer.

Over de functie

In de functie als Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het hele development proces van de netwerkinfrastructuur. Je draagt actief bij aan de netwerkarchitectuur en de vernieuwing en verbetering daarvan. Wanneer er storingen of problemen voordoen, ben jij als Netwerk Engineer degene die ze oplost.

Ook neem je de lead bij (complexe) technische projecten en zorg je als geen ander dat wijzigingen en verbeteringen worden gerealiseerd.

Heb jij zin in deze uitdagende en afwisselende senior functie? Ben je een echte teamplayer en vind je het leuk om jouw kennis te delen?? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch component en een CCNP certificaat
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare ervaring met ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van netwerken en componenten.
  • Kennis van Juniper, Cisco, Splunk, Nagios, Grafana, Observium
  • Betrokken en loyaal en een flexibele instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwardenpakket
  • Een positieve en energieke werkomgeving
  • Een afwisselende en zelfstandige baan met prima doorgroeimogelijkheden
  • Prima voorwaarden zoals telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1076

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.