Netwerk Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zijn we opzoek naar een ervaren Netwerk Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier verzorgen ze digitale diensten in de particuliere én zakelijke markt. Hier liggen flexibiliteit en klantenbinding centraal om zo kwalitatieve en hoogwaardige producten af te leveren aan de eindgebruikers. Optimale klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een zeer ervaren Netwerk Engineer.

Over de functie

In de functie als Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het hele development proces van de netwerkinfrastructuur. Je draagt actief bij aan de netwerkarchitectuur en de vernieuwing en verbetering daarvan. Wanneer er storingen of problemen voordoen, ben jij als Netwerk Engineer degene die ze oplost. Als geen ander heb jij ook oog voor de ondelinge verhoudingene nafhankelijkheden van andere ICT systemen en eventuele oplossingen en verbeteringen buiten je directe werkterrein.

Ook neem je de lead bij complexe technische projecten en zorg je ervoor dat wijzigingen en verbeteringen worden gerealiseerd.

Heb jij zin in deze uitdagende en afwisselende senior functie? Ben je een echte teamplayer en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch component en een CCNP certificaat
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare ervaring met ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van netwerken en componenten.
  • Kennis van Juniper, Cisco, Splunk, Nagios, Grafana, Observium
  • Betrokken, loyaal en een flexibele instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwardenpakket
  • Moderne werkomgeving
  • Een afwisselende en zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Werken met een team van gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1152

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.