Netwerk Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Netwerk Engineer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Deze succesvolle zakelijke diensten in de particuliere en zakelijke markt. Hier liggen flexibiliteit en klantenbinding om zo hoogwaardige en hoogwaardige producten te leveren aan de eindgebruikers centraal. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een Netwerk Engineer.

Over de functie

In de functie als Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het hele ontwikkelproces van de netwerkinfrastructuur. Je draagt ​​actief bij aan het netwerkarchitectuur en de vernieuwing en verbetering daarvan. Wanneer er storingen zijn van problemen, ben jij als Netwerk Engineer degene die ze oplost.

Ook neem je de leiding bij (complexe) technische projecten en zorg je als geen andere wijzigingen en vorderingen worden gerealiseerd.

Heb jij zin in deze poging en afwisselende senior functie? Ben je een echte teamspeler en vind je het leuk om jouw kennis te delen?? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch component en een CCNP certificaat
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare ervaring met ontwerpen, ontwikkelen, ontwerpen van netwerken en componenten.
  • Kennis van Juniper, Cisco, Splunk, Nagios, Grafana, Observium
  • Betrokken en loyaal en een flexibele instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwardenpakket
  • Een positieve en energieke inbegrepen
  • Een afwisselende en zelfstandige baan met prima doorgroeimogelijkheden
  • Prima voorwaarden zoals telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1076

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!