Netwerk Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Netwerk Expert (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve ondernemer heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. Hier zijn ze gespecialiseerd in het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Netwerk Expert.

Over de functie

Hier heb je als Netwerk Expert een cruciale rol in het waarborgen van een optimale dienstverlening. Jouw taken omvatten het ontvangen van tickets van zowel interne als externe klanten en het verzamelen van relevante informatie uit de diverse systemen van deze opdrachtgever.

Door jouw doortastende aanpak en nauwkeurige analyses draag je bij aan het oplossen van netwerkproblemen en het optimaliseren van de netwerkverbindingen. Als Netwerk Expert ben je goed bekend met de verschillende NWA-systemen en weet je deze kennis effectief toe te passen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

Is deze rol als kwaliteitsbewaker jou op het lijf geschreven? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO-4 of HBO opleiding
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Klantvriendelijk en behulpzaam
 • Je bent analytisch en kan goed plannen, organiseren en snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden
 • Goede communicator zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een informele en collegiale werksfeer
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
 • Thuiswerk mogelijkheid
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Omdat ze jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren ze in tijd en budget voor trainingen en opleiding

Interesse in deze mooie vacature? Neem dan contact op met Greenmonkeys!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1539

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!