Omgevingscoördinator (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Omgevingscoördinator (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leggen en beheren van digitale diensten. Hierbij staan betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Omgevingscoördinator.

Over de functie

Als Omgevingscoördinator neem je deel aan overleg over nieuwe en lopende projecten binnen jouw regio en verzamelt belangrijke informatie hierover. Hierdoor blijven alle belanghebbenden altijd op de hoogte van nieuwe initiatieven en kunnen ze efficiënt werken door uitzonderingen in de uitvoering vooraf te herkennen. Als geen ander weet jij technische informatie op een begrijpelijke manier uit te leggen aan externe partijen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Omgevingscoördinator die het vermogen heeft om te kunnen schakelen tussen strategisch en operationeel niveau. Ook heb je een uitstekende organisatiesensitiviteit en een goed gevoel voor timing van lopende processen en activiteiten. Verder kun jij je inleven in de belangen en standpunten van anderen.

Ben jij die netwerker en bruggenbouwer waar ze naar opzoek zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een relevante HBO diploma
 • Innovatief, resultaatgericht en doorzettingsvermogen
 • Betrouwbaar en integer
 • Communicatief vaardig, goed kunnen luisteren en empathisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende en veelzijdige hybride functie
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Thuiswerkmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1437

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!