Outsystems Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys een Outsystems Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het realiseren van grote, kleine complexe technische projecten. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Outsystems Developer.

Over de functie

Hier ben je als Outsystems Developer een belangrijke factor binnen de gecoördineerde projecten. Je werkzaamheden zijn uitgebreid en gevarieerd. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van de applicaties. Als geen ander zorg jij voor een goede uitrol van het product. Ook schakel je met de business en denk je mee over de mogelijkheden van het platform binnen deze organisatie.

Kortom, dit is een technisch job waarin je nog altijd veel leert en zelf kan én mag realiseren!

Ze zoeken een ervaren Outsystems Ontwikkelaar met een klantgerichte houding, groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterk innovatieve gedrevenheid. Verder ben je leergierig en altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën binnen het vakgebied.

Wil jij aan de slag binnen een uitdagende omgeving? Heb jij de vereiste sociale en communicatieve vaardigheden in huis? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met oa HTML, Javascript, CSS, MS-SQL, SOAP/REST en UX
  • Ervaring met Agile methodes
  • Proactieve houding in het ontdekken van de mogelijkheden van Outsystems
  • Uitstekend beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Veelzijdige fulltime baan
  • Leuk team met enthousiaste professionals

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 778

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!