PHP Backend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Muiderberg zoekt Greenmonkeys B.V. een enthousiaste PHP Backend Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software zodat er nog beter ingespeeld kan worden op de behoeftes van de markt. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een PHP Backend Developer.

Over de functie

Voor deze innoverende opdrachtgever zoeken we een talentvolle Backend Developer met ervaring op het gebied van met name PHP. In deze functie ben je onderdeel van het developmentteam waarin je dagelijks werkt aan de mooiste en kwalitatief hoogstaande online oplossingen.

Door middel van een Agile ontwikkelaanpak zorg je dat je snel in kunt spelen op de vaak rap veranderende omstandigheden. Je gaat verder ook aan de slag met het (door) ontwikkelen van bestaande en nieuwe (complexe) maatwerk internetapplicaties. De nieuwste technieken worden hierbij gebruikt om het optimale resultaat te behalen, denk hierbij aan Laravel en React.

Hiervoor ben je betrokken, zelfstandig, sociaal vaardig, communicatief en een absolute teamspeler met ruime programmeerervaring op het gebied van PHP. Ook doe je proactief onderzoek naar nieuwe uiteenlopende technieken en zelfontplooiing.

Heb jij zin in een nieuwe verantwoordelijke en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief? En ben je dol op programmeren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • PHP heeft geen geheimen voor jou
  • Ervaring met Symfony/Laravel, TSQL/MSSQL en NodeJS is mooi meegenomen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid
  • Gemotiveerd team met een gezamenlijke visie en doelstelling
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 638

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.