PHP Backend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Almere zoeken wij een enthousiaste PHP Backend Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software zodat er nog beter ingespeeld kan worden op de behoeftes van de markt. In verband met groei van het bedrijf zijn we opzoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

Voor deze innoverende opdrachtgever zoeken we een talentvolle Backend Developer met ervaring op het gebied van met name PHP. In deze functie ben je onderdeel van het developmentteam waarin je dagelijks werkt aan de mooiste en kwalitatief hoogstaande online oplossingen.

Door middel van een Agile ontwikkelaanpak zorg je dat je snel in kunt spelen op de vaak rap veranderende omstandigheden. Je gaat verder ook aan de slag met het (door) ontwikkelen van bestaande en nieuwe (complexe) maatwerk internetapplicaties. De nieuwste technieken worden hierbij gebruikt om het optimale resultaat te behalen, denk hierbij aan Laravel en React.

Hiervoor ben je betrokken, zelfstandig, sociaal vaardig, communicatief en een absolute teamspeler met ruime programmeerervaring op het gebied van PHP. Ook doe je proactief onderzoek naar nieuwe uiteenlopende technieken en zelfontplooiing.

Heb jij zin in een nieuwe verantwoordelijke en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief? En ben je dol op programmeren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • PHP heeft geen geheimen voor jou
  • Ervaring met Symfony/Laravel, TSQL/MSSQL en NodeJS is mooi meegenomen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid
  • Gemotiveerd team met een gezamenlijke visie en doelstelling
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 638