PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ede zoeken Greenmonkeys een gedreven PHP Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Jouw nieuwe werkgever?

Hier helpen ze ondernemers middels internetmarketing om online succesvol te zijn, dat kunnen ze hier als geen ander. Ze helpen bij het maken van de beste keuzes om zo de juiste doelgroep te bereiken en om contact om te zetten in vindbaarheid en conversie. Ook verzorgen ze technische ondersteuning van diverse reclame- en webbureaus. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een PHP Developer.

Wat ga je doen?

Dit is een mooie kans om als PHP Developer te gaan werken aan spectaculaire en ambitieuze projecten. Met jouw ruime Back-end ervaring werk je continue aan het perfectioneren van de diverse internetconcepten.

Als je al ervaring hebt met onder andere MODX, Laravel, Elastisearch dan is dat een dikke pré als je komt solliciteren!

Heb jij een frisse kijk op de verschillende kanten van online netwerken? En kan je als PHP Developer een actieve bijdrage leveren met slimme toepassingen en oplossingen? Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Functie-eisen

  • Ervaring met PHP, MySQL en GIT
  • Je bent een ambitieuze professional met een grote mate van zelfstandigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Prima salaris met daarbij marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een leuk en gezellig team met hoog kennisniveau
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 393

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!