PHP Developer (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Hoogeveen zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren PHP Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn het ontwikkelen, produceren en ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren en ambitieuze PHP Developer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren PHP Developer aan de slag met het aanbieden van professionele online oplossingen voor de klanten en gebruikers. Je gaat werken aan verschillende (complexe) applicaties welke aan hoge eisen voldoen. Hierbij ga je klantwensen en aanpassingen in veilige, onderhoud en schone code, op een bewerking en nauwkeurige manier.

Hier zoeken ze een ervaren PHP Developer die gericht, procesmatig en zelfstandig aan de slag kan gaan. Met uw diepgaande bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van de producten.

Ben jij zoeken naar een nieuwe werkplek met voldoende uitdaging en afwisseling? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare beoordeling met PHP-frameworks
 • Kennis van Symfony is een pré
 • Team speler
 • Innovatief en nauwkeurig
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Comfortabele werkplek in een ambitieus team
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Ruimte voor eigen initiatief en input
 • opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 457

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.