PHP Developer Symfony (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Soest zoekt Greenmonkeys een PHP Developer Symfony (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van vooruitstrevende digitale diensten, met een sterke nadruk op klanttevredenheid en gebruiksvriendelijkheid. Vanwege de groei van het IT-team is er momenteel een positie beschikbaar voor een ervaren PHP-ontwikkelaar met expertise in Symfony.

Over de positie

In de rol van PHP-ontwikkelaar Symfony speel je een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van het applicatielandschap. Softwareontwikkeling is van essentieel belang om de bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Daarnaast zal je betrokken zijn bij optimalisatie, periodieke evaluaties, code-reviews en de implementatie van de nieuwste technologieën.

Voor deze positie zijn ze op zoek naar een sociaal, flexibel en proactief technisch specialist met uitgebreide ervaring als PHP-ontwikkelaar én met diepgaande kennis van Symfony.

Ben je enthousiast om te werken aan hoogwaardige en innovatieve technische oplossingen? Heb jij passie voor vooruitgang? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze boeiende IT vacature bij jou in de buurt!

Vereisten

  • HBO-diploma met een sterke technische focus
  • Uitgebreide kennis van PHP/Symfony
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied
  • Goed in staat om concepten te vertalen naar functionele software-architectuur
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij?

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een verantwoordelijke functie met veel autonomie
  • Een prettige werkomgeving met een hoog niveau van technische expertise
  • Diverse mogelijkheden voor bijscholing om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1582

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!