PHP Developer Symfony (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys een PHP Developer Symfony (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve digitale diensten. Hierbij staan klanttevredenheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren PHP Developer Symfony.

Over de functie

In de rol van PHP Developer Symfony ga je een cruciale bijdrage leveren aan het ontwikkelen, uitdenken en onderhouden van het applicatielandschap. Om de businessprocessen vloeiend te laten verlopen is softwareontwikkeling van essentieel belang. Verder ga je aan de slag met onder andere: optimalisatie, periodiek evalueren, code reviews uitvoeren en het implementeren van de nieuwste technologieën.

Hiervoor zoeken ze een sociale, flexibele en proactieve engineer die ruime ervaring heeft als PHP Developer en alles weet van Symfony.

Heb jij zin om te werken aan hoogwaardige en baanbrekende technische oplossingen? Heb jij passie voor innovatie? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Hoog kennisniveau PHP/Symfony
  • Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het vakgebied
  • Goede focus op het vertalen van concept naar functionele software architectuur
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke job met veel vrijheid
  • Fijne werkplek met veel technische kennis in huis
  • Diverse opleidingsmogelijkheden om nieuwe technieken te leren
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1487

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!