PHP Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Houten zoekt Greenmonkeys een ervaren PHP Programmeur (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële processen. Hierbij staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren en ambitieuze PHP Programmeur.

Over de functie

Hier ga je als ervaren PHP Programmeur Agile aan de slag met het ontwikkelen en programmeren van state of the art software producten en integraties. Met jouw uitgebreide kennis van PHP weet jij als geen ander krachtige API-koppelingen te maken en kan jij je code testen voordat deze naar de acceptatie gaat.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en kwaliteitsbewuste PHP Programmeur die beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het creatief kunnen toepassen van de juiste technieken. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ijzersterke communicatieve vaardigheden.

Ben jij die zelfstandige PHP Programmeur met passie voor het ontwikkelen van code met hoge kwaliteit? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met o.a. PHP, NodeJS, Javascript, SQL, CSS en HTML
  • Creatief denkend, flexibel, loyaal en een probleemoplossend vermogen
  • Je bent analytisch en kan conceptueel en abstracte denken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Thuiswerk mogelijkheden
  • Werken met een gezellig team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmnkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 960

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!