PHP Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Meppel zoekt Greenmonkeys B.V. een PHP Software Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever werkt aan procesverbetering en efficiencyvergroting in de reisbranche waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Reizen en toerisme; ook hier komt tegenwoordig complexe software aan te pas. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een gemotiveerde PHP Software Developer.

Over de functie

Hier ga je als PHP Software Developer meewerken aan inspirerende oplossingen voor het web en gebruiksvriendelijke slimme applicaties. Samen met je collega Developers ga je sparren over maatwerk (web) applicaties en over verzorgde code. Hiervoor ben je een rustige, stressbestendige en communicatief vaardige techneut met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen toepassen van de juiste technieken. En als je bekend bent met API-managementoplossingen dan is dat mooi meegenomen!

Heb jij een hoge kwaliteitsstandaard voor code? En heb jij de drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Technische opleiding, bij voorkeur informatica of computer science
  • Kennis van het Laravel Framework
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Plannen van eigen werkzaamheden met gevoel voor klant en prioriteit
  • Kan gestructureerd werken en is creatief in het ontwerpen van user interfaces

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ervaren, professionele en gezellige collega’s
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 615

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.