PHP Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Meppel zoeken wij een PHP Software Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever werkt aan procesverbetering en efficiencyvergroting in de reisbranche waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Reizen en toerisme; ook hier komt tegenwoordig complexe software aan te pas. In verband met groei van het bedrijf zijn we opzoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Over de functie

Hier ga je als PHP Software Developer meewerken aan inspirerende oplossingen voor het web en gebruiksvriendelijke slimme applicaties. Samen met je collega Developers ga je sparren over maatwerk (web) applicaties en over verzorgde code. Hiervoor ben je een rustige, stressbestendige en communicatief vaardige techneut met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen toepassen van de juiste technieken. En als je bekend bent met API-managementoplossingen dan is dat mooi meegenomen!

Heb jij een hoge kwaliteitsstandaard voor code? En heb jij de drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Technische opleiding, bij voorkeur informatica of computer science
  • Kennis van het Laravel Framework
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Plannen van eigen werkzaamheden met gevoel voor klant en prioriteit
  • Kan gestructureerd werken en is creatief in het ontwerpen van user interfaces

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ervaren, professionele en gezellige collega’s
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06- 839 479 55
Referentienummer 615