PHP Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een PHP Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een zeer gevarieerd aanbod aan bedrijfsspecifieke diensten. Elke dag zijn ze bezig met het onderhouden, optimaliseren en adviseren over hoe jouw bedrijf nog beter kan presteren. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een PHP specialist.

Over de functie

In deze rol werk je als ontwikkelaar binnen het PHP domein aan diverse klantgerichte projecten. Je hebt een cruciale positie in het vertalen van klantvereisten naar praktische en efficiënte softwareoplossingen. Als actief lid van het ontwikkelteam ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en implementatie van innovatieve projecten. Bovendien draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe (web)applicaties en de verkenning van mogelijkheden voor productinnovatie.

Voor deze positie wordt gezocht naar een toegewijde, betrouwbare en zelfstandige PHP Specialist met ruime ervaring in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript en GIT. Je hebt al enige ervaring als PHP Developer en behoudt nog steeds een sterke drive voor je werkzaamheden. Daarnaast toon je proactieve, ondernemende eigenschappen en beschik je over uitstekende analytische vaardigheden.

Ben jij in staat om complexe vraagstukken en uitdagende problemen op uitzonderlijke wijze op te lossen? Laat het Greenmonkeys weten dat je geïnteresseerd bent en we informeren je graag nader over deze boeiende kans in de IT-sector!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Kennis van de programmeertaal en relevante technieken
  • Je snapt wat van je gevraagd wordt, je bent creatief en je hebt waardevolle ideeën
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooie arbeidsvoorwaardenpakket
  • Informele, sociale en gezellige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën 
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Interessante medior functie 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1567

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!