Power Platform Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wezep zoekt Greenmonkeys een Power Platform Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Functionaliteit en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Power Platform Developer.

Over de functie

Als Power Platform Developer ga je samenwerken met een team van gedreven professionals. Samen met het IT team ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en realiseren van innovatieve software die voor de opdrachtgevers de kern vormt van hun bedrijfsvoering.

Hiervoor zoeken ze een Power Platform Developer met passie voor het Microsoft Power Platform. Een echte Low code fan! Als geen ander weet jij complexe vraagstukken van klanten te vertalen naar werkende software-oplossingen en durf je hierbij out of the box te denken.

Bruis jij van de energie en jeuken je handen om aan toffe projecten te werken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een bedrijfskundig, HR, IT of economisch accent
  • Klantgericht, oplossingsgericht, ambitieus en creatief
  • Procesmatig kunnen denken en analytisch vermogen
  • Algemene kennis van maatwerk applicatie ontwikkeling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s
  • Werken met de nieuwste technologieën op een moderne locatie
  • Dagelijks leuk afwisselend werk voor tevreden klanten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer details over deze ICT vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1531

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!