Proces Manager IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een ervaren Proces Manager IT (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van efficiënte en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Proces Manager IT.

Over de functie

Hier ben je als Proces Manager verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van bestaande structuren en processen op technisch gebied. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met applicatie- en changemanagement, advies- en incidentenbeheer en het naleven van wet- en regelgeving.

Hiervoor zoeken ze een dienstverlenende Proces Manager met sterke relatiemanagement skills, een groot analytisch vermogen en een klantgerichte instelling. Verder heb je kennis en ervaring met de optimalisatie van ERP gerelateerde processen en weet je als geen ander met jouw organisatiebewustzijn een mooi netwerk op te bouwen en deze in te zetten waar nodig.

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Voel jij je thuis in een hands-on en no nonsens organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met finance, sales en logistics
  • Ervaring met Dynamics 365 F&O
  • Analytisch en communicatief sterk
  • Leergierige instelling, oplossingsgericht, flexibel en loyaal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende spilfunctie met veel verantwoordelijkheid
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleiding
  • Mobiele telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard veringa
06-83947955
Referentienummer 895

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.