Procesmanager IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Procesmanager IT (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van efficiënte en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Procesmanager IT.

Over de functie

Hier sta je als Procesmanager IT middenin de organisatie. Jij ziet waar de technische processen beter kunnen en zoekt hiervoor continu afstemming met de behoeftes op de werkvloer. Je werkzaamheden zijn heel divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het opstellen van projectvoorstellen, strategie bepalen, applicatie & change management en testbegeleiding.

Als geen ander weet jij (complexe) IT uitdagingen in kaart te brengen en welke stappen jij en je collega’s, de opdrachtgevers en andere belanghebbenden hiervoor moeten nemen om van een bestaande situatie naar een gewenste situatie te komen. 

Hiervoor zoeken ze een Procesmanager die organisatiesensitief is en klant- en resultaatgericht te werk gaat. Verder heb je een stevige persoonlijkheid, durf je initiatief te nemen en overzie je het hele plaatje, ook als het even wat drukker is. En als je ervaring hebt met Dynamics 365 F&O is dat helemaal mooi meegenomen!

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent 
  • Aantoonbare werkervaring met ERP gerelateerde processen
  • Analytisch en communicatief sterk
  • Leergierige instelling
  • Flexibel en loyaal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende spilfunctie met veel verantwoordelijkheid
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleiding
  • Telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 851

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.