Process Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een Process Consultant (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze pionier in het introduceren van innovatieve ICT projecten wat resulteert in efficiënte ondersteuning binnen bedrijfsspecifieke projecten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor enthousiaste Process Consultant.

Over de functie

In deze functie als Process Consultant ga je aan de slag met het uitvoeren van projecten om bedrijfsprocessen te verbeteren. Je hebt een veelzijdige en uitdagende rol waarin je klanten adviseert en specifieke wensen vorm geeft. Hierin weet je de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Process Consultant. Je bent in het bezit van goede kennis van bedrijfsprocessen en procesmanagement. Je bent een ster in het signaleren en aandragen van bewegingen, kansen en/of trends in de markt.

Heb jij overtuigingskracht en ben jij die volwaardige ambitieuze gesprekspartner die meedenkt om samen tot de meest efficiënte oplossing te komen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde technische HBO/WO-opleiding richting bedrijfskunde met een IT element
  • Aantal jaren relevante aantoonbare werkervaring met ERP
  • Jij haalt jouw kracht uit samenwerking
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat krijg je ervoor terug

  • Mooi arbeidsvoorwaardenpakket met een passend salaris
  • Collegiale, prettige werksfeer
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 494

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!