Product Owner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Product Owner (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van hard- en software producten waarmee dienstverleners veel van hun arbeidsintensieve processen kunnen vereenvoudigen en optimaliseren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Product Owner.

Over de functie

In deze rol als ervaren Product Owner ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van klantwaarde van hetgeen dat wordt opgeleverd.

Je voldoet zo effectief mogelijk aan de verwachtingen en eisen van de klant en je helpt met het opstellen van requirements en het vullen van de backlog. Hiervoor heb je een brede technische kennis zodat je mee kan praten met alle afdelingen over IT gerelateerde oplossingen.

Ben jij dé verbinder die ze zoeken? Bekijk jij alles met een IT bril en zie jij precies waar de prioriteiten liggen? Neem dan contact op met Greenmonkeys en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch component
  • Kennis van hard- en software
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Kennis van de gangbare business analyse technieken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Afwisselend werk in een prettige werksfeer
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Gezellig team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 347

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!