Product Owner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Montfoort zoekt Greenmonkeys B.V. Product Owner (m/v).

Over het bedrijf

Deze innovatieve en internationale opdrachtgever biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een enthousiaste, gemotiveerde en ervaren Product Owner.

Over de functie

Hier ben je als Product Owner verantwoordelijk voor het creëren van businesswaarde voor de processen waarvoor je staat opgesteld. Je werkzaamheden hierin zijn uitdagend en divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het vertalen van de klantbehoeftes, het beheren van de product backlog en het vergaren en delen van (complexe) technische informatie met de belanghebbenden.

Als senior Product Owner weet jij als geen ander visies te vertalen naar concrete en uitvoerbare plannen.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige Product Owner die zijn of haar verantwoordelijkheid durft te nemen. Iemand met een positieve en flexibele instelling. Om in deze senior rol succesvol te zijn ben je moedig en creatief genoeg om het product ‘te ownen’ en ben je in staat mensen te inspireren. Verder beschik je over een lange termijn visie, kan je korte termijn beslissingen maken en als je ervaring hebt met de zorg en/of kennis hebt van de EPD/ECD markt dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Weet jij met jouw management skills klantwaarde centraal te zetten in de realisatie van data producten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt.

Wat breng je mee

  • Minimaal een HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus
  • Organisatiesensitiviteit en teamplayer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse (vak)taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing
  • Laptop van de zaak
  • Inspirerende werkplek met gedreven professionals
  • Uitdagende senior functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 891

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.