Product Specialist (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Product Specialist (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen, verkopen en adviseren ze over producten die van toepassing zijn in de software en consultancy industrie. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Product Specialist.

Over de functie

Als Product Specialist volg je trends in de markt, zoals nieuwe ontwikkelingen en innovaties, op de voet. Ook breng je de behoeften van de organisatie en klanten in kaart om die te vertalen naar kansen. Vervolgens weet je die kansen samen met de verschillende projectteams om te zetten naar uitbreidingen en verbeteringen van de aangeboden software.

Ook werk je aan de kwaliteit en repeteerbaarheid voor implementaties en service. Dit laatste doe je door standaarden te ontwikkelen en projectdocumentatie op te leveren die herbruikbaar is voor toekomstige implementaties. Tevens ondersteun je bij vragen van klanten bij implementaties en als klanten de software in gebruik hebben genomen. Je hebt hiervoor ervaring met het beschrijven van processen en weet deze zo te vertalen dat ze aansluiten op de dienstverlening.

Ben jij die daadkrachtige gesprekspartner met een klantgerichte instelling? Kan jij hoofd- van bijzaken onderscheiden en onafhankelijk opereren binnen een organisatie? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Afgeronde HBO of WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Communicatief sterk
  • Initiatiefrijke en zelfstandige persoonlijkheid
  • Klantvriendelijk en behulpzaam
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij een dynamisch bedrijf
  • Budget voor opleidingen en trainingen
  • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 559

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!