Programmamanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Best zoekt Greenmonkeys een Programmamanager(m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Door het samenvoegen van diepgaande vakkennis met scherp inzicht en intelligente IT-oplossingen, ontstaan producten en diensten van hoge kwaliteit. Deze zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk. In verband met uitbreiding van het IT-team is er plaats voor een ervaren Programmamanager.

Over de functie

Jij hebt als Programmamanager de verantwoordelijkheid voor de overgang van een lokale applicatie naar een Software as a Service model. Dit houdt in dat je leiding geeft en ervoor zorgt dat het juiste proces wordt geïnitieerd en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Als geen ander weet jij klantbehoeften te verbinden met passende oplossingen en voorziet leidinggevenden van advies op dit gebied.

Hiervoor zoeken ze een Programmamanager die beschikt over inzicht en leiderschapsvaardigheden. Het lukt jou moeiteloos om te schakelen tussen contexten, diverse kwesties en alle belanghebbenden. Je herkent kansen en weet deze optimaal te benutten. Bovendien heb je een uitgesproken teamgeest, want je gelooft dat het beste resultaat wordt behaald door gezamenlijke inspanningen.

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het leiden van organisatie-verandertrajecten
  • Je bent dynamisch, gedreven, gericht op oplossingen en hebt een heldere visie op het geheel
  • Je bouwt en verstevigt relaties op strategisch, tactisch, en operationeel niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Competetief salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Moderne werkplek

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1736

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!