Project Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Marknesse zoekt Greenmonkeys een ervaren Project Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is één van de grootste IT-consulenten van het land. Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het ICT team zijn ze op zoek naar een ervaren Project Engineer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Project Engineer, samen met je collega’s uit het projectteam, aan de slag met het uitvoeren van uitdagende projecten onder leiding van de Project Manager. Als geen ander weet jij dat je een technische en complexe uitdaging vanuit meerdere invalshoeken kan bekijken. Als Project Engineer kun je op meerdere fronten acteren. Bij de klant, bij de leveranciers en natuurlijk bij de eigen organisatie. Snel schakelen hoort dan ook hierbij want je hebt te maken met allerlei verschillende belangen. Je overziet het gehele plaatje en bent hierin het aanspreekpunt.

Hiervoor zoeken ze een Project Engineer die ervaring heeft in het opstellen van functionele en technische ontwerpen voor networking omgevingen. Verder sta je sterk in je schoenen, ben je communicatief vaardig op alle niveaus en proactief.

Heb jij interesse in deze toffe spilfunctie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • In bezit van o.a. geldig Cisco CCNP certificaat
  • Ervaring met o.a. WPA2/WPA3, 802.1x, ISE en AAA
  • Flexibele en hands-on instelling
  • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende met veel verantwoordelijkheden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Zelfsturende rol

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 823

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.