Projectmanager ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectmanager ICT (m/v)

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Projectmanager ICT.

Over de functie

Als Projectmanager ICT sta je middenin de organisatie. Met jouw brede kennis op technisch gebied en je goede sociale vaardigheden weet jij een brug te slaan tussen business en IT. Als geen ander ben je van alle markten thuis en zie je overal mogelijkheden. Jij weet complexe processen snel te doorgronden, knelpunten te vinden en verbetervoorstellen te initiëren.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en verbindende Projectmanager ICT. Iemand die goed kan coördineren, organiseren en communiceren. En als je kennis hebt van Prince2 en/of IPMA dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Word jij blij van het verbeteren van ICT gerelateerde bedrijfsprocessen én het ondersteunen van je collega’s? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Grote mate van interesse in IT, programmeren of zelf iets bouwen
  • Kennis van implementaties binnen een industriële werkomgeving
  • Kritisch denkvermogen en denkt in oplossingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis in huis
  • Inspirerende werkomgeving
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing
  • Uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1150

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.