Projectmanager ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een freelance Projectmanager ICT (m/v).

Over het bedrijf

Deze innovatieve en internationale opdrachtgever is volop in ontwikkeling. Voor een interessant project zijn ze opzoek naar een ZZP Projectmanager ICT.

Over de functie

Hier vorm je als Projectmanager ICT een belangrijke link tussen de techniek en de productie organisatie. In dit tijdelijke project zijn je werkzaamheden divers en uitdagend. Zo ga je onder andere aan de slag met het verzamelen, vastleggen, analyseren, documenteren en identificeren van (complexe) incidenten. Als geen ander weet jij technische vraagstukken op te lossen en snap je de samenhang van conceptuele processen en componenten. Jij weet klantbehoeften te identificeren en door te vertalen naar oplossingsrichtingen.

Hiervoor zoeken ze tijdelijk een Projectmanager ICT die ervaring heeft met SAP en MES systemen en veranderprocessen. Iemand met sterke communicatie skills op alle niveaus en een zelfstandige en assertieve persoonlijkheid. Verder ben je iemand die dingen snel eigen maakt, relevante vragen kan stellen en zelfsturend is.

Laat jij je niet snel uit het veld slaan en ben je gewend om met veel verschillende belangen en partijen samen te werken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante klus!

Wat breng je mee

  • Minimaal HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Augustus en September 2021 ben je beschikbaar
  • Kennis van bedrijfskundige processen en anderzijds ICT
  • Analytisch, resultaat- en oplossingsgericht en oog voor verbetering
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Voorwaarden in overleg
  • Uitdagende en afwisselende freelance job voor 2 aaneengesloten maanden
  • Dynamische werkplek met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze freelance baan: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 905

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.