Projectmanager IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Vianen zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectmanager (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Dit bedrijf is één van de grootste IT consulenten van het land. Hier zijn ze gespecialiseerd in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Projectmanager IT.

Over de functie

Als Projectmanager IT ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten tijdens de uitvoering en implementatie van de lopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en kwalitatief hoogstaande oplevering van de deliverables. Ook ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het financiële aspect in deze projecten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Projectmanager IT met een proactieve en flexibele instelling. Een echte aanpakker. Verder werk je nauwkeurig, ben je analytisch sterk en discreet.

Ben jij de energieke, enthousiaste en ervaren Projectmanager IT waar deze opdrachtgever naar opzoek is? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare relevante werkervaring
 • Kennis van MS, Cisco en Prince2
 • Goede communicatieve skills op alle niveaus
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
 • Ruimte genoeg voor eigen ideeën en initiatief
 • Uitdagende, zelfstandige en coördinerende functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1513

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!