Projectmanager jr. (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Projectmanager (jr.) (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf excelleren ze in het begeleiden en verbeteren van diverse complexe technische projecten. Ze hechten grote waarde aan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie. Vanwege uitbreiding van het team is er momenteel ruimte voor een Projectmanager (jr).

Over de positie

Als Projectmanager speel je een belangrijke rol in lopende projecten en lever je ondersteuning bij het uitwerken van de projectplannen. Dit omvat uiteraard ook het opstellen van begrotingen, planningen en het beheren van stakeholders. Door jouw proactieve aanpak krijg je al snel diepgaande inzichten in de projecten en ga je steeds meer verantwoordelijkheden zelfstandig oppakken en uitvoeren. De projecten binnen deze organisatie zijn uitdagend en innovatief en hebben een aanzienlijke impact op de dienstverlening.

Ze zijn op zoek naar een ambitieuze en leergierige Projectmanager met praktische kennis van bedrijfsprocessen en ontwikkelingen. Als gedreven opkomend talent ontwikkel je je snel tot een onmisbare gesprekspartner voor jouw klanten. Bovendien ben je ondernemend, nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Wat wordt van jou verwacht

  • Een HBO/WO-diploma met een sterke focus op technische aspecten
  • Een vooruitziende blik en de moed om initiatief te tonen
  • Aanstormend talent voor het coördineren van projecten
  • Het vermogen om overzicht te behouden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Een moderne werkomgeving waar innovatie en persoonlijke groei hoog in het vaandel staan
  • Samenwerken met een team van gedreven professionals
  • Een uitdagende junior functie met veel verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1590

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!